Aventur

Sinustako uusi Aventurilainen?

Aventur

on helsinkiläinen showkuoro, johon kuuluu noin 45 innokasta ja osaavaa iältään 23-44-vuotiasta mies- ja naislaulajaa. Tarjoamme yleisöllemme laadukkaita ja kokonaisvaltaisia viihde-elämyksiä, jotka muodostuvat musiikin, visuaalisten elementtien ja dramaturgian yhdistämisestä uusilla ja yllätyksellisillä tavoilla. Aventur on aina elämys! Aventur esittää omaleimaisia sovituksia pop- ja rock-maailman tunnetuimmista hiteistä taidolla ja tunteella. Hetkessä kaihoisa Adele saattaa vaihtua räyhääväksi Rammsteiniksi tai diivailevaksi Lady Gagaksi.

Laulua voi kuunnella, esitystä voi katsoa, Aventur täytyy kokea!
  Sopraano 1
Aventurin ykkössopraanot ovat korkeimpien äänien kiistattomia kuningattaria. Tämä naurava ja eloisa ryhmä kiipeää äänialassaan jonnekin hieman pilvien yläpuolelle. Siispä jos epäilet palohälyttimen soivan, se saattaakin olla Aventurin S1!
  Sopraano 2
Kakkossopraanot ovat iloinen joukko joita myös rytmipoliiseiksi ja nuottinipoiksi tituleerataan. Hyvää ruokaa ja viiniä arvostavat kakkoset ovat tunnettuja kulinaristisista teemastemmiksistään.
  Altto 1
Lempinimensä "überaltos" mukaisesti alttoykköset ovat überkuorolaisia, joille Vuoden stemma -palkinto on päätynyt jo kahdesti. Aventurin biiseissä sanat "hue" ja "dy" ovat tuttuakin tutumpia, mutta soolot ne vasta sytyttävätkin tämän kauniin ja rohkean porukan.
  Altto 2
Altto 2 on täynnä energiaa! Tarvittaessa kuoron matalin naisääni eli Kellariprinsessat ottaa haltuun niin soolot kuin bassokuviotkin. He myös hämmentyvät hetkittäin jos stemma on nuottiviivastolla tai sisältää kokonaisia lauseita. Omien sanojensa mukaan A2 on niin luonteiden kuin muotojenkin puolesta kuoron reiluin stemma.
  Baritoni
Miesäänissä kuullaan Aventurin baritoneja. Monipuolinen joukko muodostaa biiseihin kantavan pohjan rouhealla bassolinjallaan ja taipuu parhaimmillaan kolmiäänisiin sooloihin kirkkaimpia tenoriääniä myöten. Altto 2:n tapaan laulujen sanat saavat joskus baritonit yllättymään ja tarttumaan toimeen asian vaatimalla vakavuudella – siis pilke silmäkulmassa. Ässänä hihassa baritoneista löytyy kuoron kovin räppäri.
Aventur ry
info@aventur.fi
Y-tunnus: 2067832-9 Helsinki