AVENTUR YLPEÄNÄ ESITTÄÄ: 7!Keväällä 2014 ja 2015 loppuunmyydyllä KOHU!-show’llaan Aleksanterin teatterin (Helsinki) ja Pakkahuoneen (Tampere) valloittanut Aventur palaa jälleen lavalle! Aventurin uusi show 7! tarjoaa elämänmakuisia tarinoita ja tunnelmia omaleimaisten pop-sovitusten muodossa aina Lady Gagasta Rammsteiniin. A cappella, beatboxing, efektit ja tanssi muodostavat lavashow’n, joka täytyy kokea!

Aventur on showkuoro, joka ei epäröi rikkoa rajoja musiikkia, visuaalisia elementtejä ja dramaturgiaa yhdistävillä esityksillään. Show’ssa 7! Aventur muuttuu bändiksi, jossa kaikki soittimet luodaan ihmisäänillä.

Laulua voi kuunnella, esitystä voi katsoa, Aventur täytyy kokea!

Pe. 21.4.2017 klo 19

Aleksanterin teatteri, Helsinki
OSTA LIPUT

La. 22.4.2017 klo 16

Aleksanterin teatteri, Helsinki
OSTA LIPUT

La. 22.4.2017 klo 19

Aleksanterin teatteri, Helsinki
OSTA LIPUT

Odotuksia 7!-showsta

taiteellinen johtaja Miika Granholm:


"7! tulee olemaan Aventurin tähän asti musiikillisesti kunnianhimoisin show. Kaikki musiikki tuotetaan ihmisäänin pyrkien tavoittamaan alkuperäiskappaleen fiiliksen, mikä on tuonut aivan uusia ulottuvuuksia niin kappaleiden sovittamiseen kuin niiden käytännön toteutukseen esitystilanteessa. 7! tulee olemaan hyvin eri tyylinen kuin edellinen showmme KOHU!, mutta vähintäänkin yhtä viihdyttävä ja säväyttävä. Keväällä 2017 esitämme 7!-showta Helsingissä ja Tampereella, meille jo tutuiksi tulleissa Aleksanterin teatterissa ja Tullikamarin Pakkahuoneella, ja syksyllä aiomme tehdä uusia aluevaltauksia, mitä odotamme malttamattomana."


Muistoja Aleksanterin teatterista
Helsinki 2014

Baritoni Juhana Stolt:


"Edellisen showmme, KOHU!:n ensi-ilta oli Aleksanterin teatterissa keväällä 2014. Muistamme edelleen kuinka esityksen odottamisen jännitys purkautui valtavaan energialataukseen lavalla, kun puolentoista vuoden intensiivisen työn lopputulos pääsi vihdoin valloilleen. Itse esityksestä harva muistaa yksityiskohtia, koska kaikki olivat kollektiivisessa flow-tilassa. Ja esityksen jälkeinen tunne oli jotain, mitä ei voi kuvailla sanoin, sen voi ymmärtää vain, jos on ollut kokemassa sen."


Muistoja Tullikamarin pakkahuoneelta
Tampere 2015

Ykkössopraano Heli Soitula:


"KOHU!-showta esitettiin keväällä 2014 ja 2015. Jälkimmäisenä keväänä pääsimme kokemaan ensimmäisen kerran legendaarisen Pakkahuoneen tunnelmaa esiintyjinä. Pakkahuoneen viba on Aleksanterin teatteria rokimpi, mikä sopi KOHU!-shown sisältöön loistavasti. Ja kokemus olikin ikimuistoinen: vastaanotto Pakkahuoneella oli todella lämmin ja tunnelma poikkeuksellisen tiivis koko esityksen ajan. Esityksen meissä aiheuttama euforia tuntui vain jatkuvan ja jatkuvan esityksen jälkeen. Ei ole lainkaan liioiteltua sanoa, että Pakkahuone jätti meihin pysyvän jäljen."


Aventur ry
info@aventur.fi
Y-tunnus: 2067832-9 Helsinki